Domeniul Dragasi

Vinul

Lasă toiagul și ia
un pahar, pelerinule!
vinul1

Pinot Gris 2015

Te trezești deodată într-un lan de flori. Nu te sperii, asemenea experiențe au tendința să te liniștească mai degrabă. Ridici capul din maci și vezi galbenul pai din pahar. Sau e galbenul pai al lanurilor? Aromele proaspete te răcoresc, aerul are un aspect demisec, nimic nu te grăbește, persistă o nemișcare ca atunci când îți ții respirația.

Ediție limitată de 2650 de sticle
12,4% VOL
Cumpără

vinul2

Sauvignon Blanc
2015

Cauți în tine cuvinte care să descrie ce guști. Apar: poezii dintr-a șaptea, scrisori de dragoste din liceu, o pădure de salcâmi, citrice dintr-o piațetă orientală, echilibrul corăbiilor pe mare, o scoică-n nisip. Spre final, gustul proaspăt te scutură și te vezi din afară – tu, paharul, pălăria de soare.

Ediție limitată de 3200 de sticle
13,9% VOL
Cumpără

 
vinul4

Merlot 2015

Dopul miroase a expresii precum tot timpul din lume. Roșul intens și violaceu îți amintește de-o furtună din copilărie când cerul lua foc iar ploia-l stingea. Aromele de mure, coacăze, cireșe și condimente te fac să te întrebi dacă încă ești pe verandă sau într-o pădure. Gustul echilibrat dar savuros cere niște brânzeturi și ochii închiși.

vinul5

Cabernet Franc
2015

Ia sticla în mână. Privește-o în lumina soarelui. Vezi roșul purpuriu? Vezi soarele care apune sângeriu? Toarnă-l în pahar ușor și gustă. Eternitatea are nuanțe vagi de prune uscate și afine. O amintire de piele tăbăcită de la butoaiele de stejar. Gustul îți aduce în minte nori corpolenți și finaluri intense ca despărțirile abrupte sau ciocolata neagră.
Cumpără

vinul3

Ramato 2015

Strugurii Pinot Gris îți vorbesc într-un dialect arhaic. În mod normal tu nu vorbești limba asta străveche, dar acum parcă înțelegi. Îți spun ceva despre-o catifea arămie, strălucitoare, cu broderie de violete și nuci tinere. Le-ai spune și tu despre tine, dar simți că ei știu deja totul. Surprinzător, asta nu te deranjează cu nimic.

Ediție limitată de 800 de sticle
13,9% VOL

vinul6

Cupaj 2015

Îți amintești de o cămară. Abia ajungi la primul raft. Deasupra ta se întind șiruri nesfârșite de borcane, coșulețe, pachete. La cireșe și coacăze ajungi imediat. Deasupra lor sunt prune uscate iar mai sus, abia le zărești, bucăți de ciocolată. Simți miros de vanilie și, când închizi ochii, lumina e violacee.

PENTRU COMENZI

E-Mail: rezervari@domeniul-dragasi.ro

BUCUREȘTI
STORES
Vinoteca mea – C Aricescu 29
Industry Wine Bar – str. Sepcari 19
Wine Bouquet – Mall Promenada si Mall Jolie Ville

BAR/BISTRO/RESTAURANT
Bar Abel’s
Bar Industry Wine Bar – str. Sepcari 19
Bistro La vinuri Str. Episcopiei 2-4
Restaurant “La pescaria Dorobantilor” – intr. Tudor Stefan 2

PLOIEȘTI
Restaurant Schnitzel House – Paulesti Complex

BRAȘOV
Terroirs Boutique du Vin – str. Postavarului 2

COMENZI ON-LINE
www.hebdo.vin